Acasă Local Aproape 700 milioane de lei pentru modernizarea drumului național DN73, între Câmpulung...

Aproape 700 milioane de lei pentru modernizarea drumului național DN73, între Câmpulung și Brașov

0
Investiție de 688,5 milioane de lei pentru execuția lucrărilor de modernizare a Drumului Național DN73, între Câmpulung și Brașov.
Continuarea lucrărilor de modernizare a #DN73, între Câmpulung și Brașov, a intrat pe linie dreaptă.
#DRDPBrasov a publicat în SEAP anunțul pentru demararea licitației care are ca obiectiv execuția lucrărilor de #modernizare a drumului între km 54+050 – km 128+250.
Valoare estimata a investiției este de 688,5 milioane de lei fără TVA.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 19 iulie 2023.
Lungimea totală a sectorului vizat de modernizare este de 74,20 km iar lucrările au fost împărțite în două loturi:
– LOT 1 km 54+050 – km 92+000, care cuprinde sectorul de pe teritoriul județului Argeș (Câmpulung – limita dintre județele Argeș și Brașov);
– LOT 2 km 92+000 – km 128+250, care cuprinde sectorul de pe teritoriul județului Brașov (limita dintre județele Argeș și Brașov – intrarea în municipiul Brașov).
Proiectul prevede aducerea drumului la parametrii normali de funcționare și fluidizarea valorilor de trafic. Lucrările vizează, pe lângă lucrările de ranforsare și lărgire a carosabilului la minim 7 m, și modernizarea a 13 poduri, resistematizarea a 21 de intersecții, numeroase lucrări de consolidare, respectiv refacerea sistemului de evacuare a apelor pluviale.
O schimbare importantă va fi și lărgirea la 4 benzi de circulație a sectorului cuprins între ieșirea din municipiul Brașov și intersecția cu drumul de legătură spre autostrada Râșnov – Cristian.” au transmis reprezentanții DRDP Brașov.
Articolul precedentOpriți de poliție în zori de zi în timp ce transportau saci plini cu bucăți de schele
Articolul următorLe-a bifat pe toate! Beat și fără permis, la volanul unui autoturism cu număr de înmatriculare fals