Acasă Regional Anunț de începere proiect -“Creșterea competitivității SC APICOLA CONSTRUCT SRL”

Anunț de începere proiect -“Creșterea competitivității SC APICOLA CONSTRUCT SRL”

0

Proiectul  “Creșterea competitivității SC APICOLA CONSTRUCT SRL”, cod MySMIS 134243, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SC APICOLA CONSTRUCT SRL și are o valoare totală de 914.406,94 lei, din care 739.474,50 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 06.07.2022 – 30.04.2023.

Obiectivul general al proiectului: Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității firmei prin diversificarea serviciilor oferite şi creșterea numărului de clienți ce pot fi deserviți.

Obiectivele specifice proiectului:

  1. Creșterea numărului mediu de salariați prin crearea de 3 noi locuri de muncă și menținerea celor existente și creșterea capacitații de prestare de servicii;
  2. Diversificarea activității firmei prin achiziționarea a 2 echipamente necesare pentru realizarea noii activități propuse de societate în perioada de implementare a proiectulu

 

Date de contact SC APICOLA CONSTRUCT SRL:

Persoana de contact: Daniel Timariu– Administrator

Sediu social: Sat Tulgheș, Comuna Tulgheș, Nr.587A, județ Harghita

Tel.: 0745-580.197/ E-mail: danieltimariu@yahoo.com

 

 

 

Articolul precedentMadama Butterfly, o operă sensibilă și profundă, sâmbăta aceasta, la Opera Brașov!
Articolul următorA fost identificat șoferul teribilist care a circulat pe pasajul rutier de la Prejmer. 60 de zile va fi pieton!