Acasă Turism Andreea Berecleanu: ”Imi da o stare buna Brasovul, de fiecare data. Inclusiv...

Andreea Berecleanu: ”Imi da o stare buna Brasovul, de fiecare data. Inclusiv locuitorii lui, oameni cu valori si decenta”

0

Brașovul, dar și brașovenii au lăsat o impresie foarte bună prezentatoarei de știri Andreea Berecleanu. Aceasta și-a petrecut alături de soț week-end-ul la Brașov. Cei doi s-au delectat cu un concert de orgă la Biserica Neagră, au fost prezenți și la un concert rock, iar în restul timpului au bătut la pas Brașovul.

Diversitatea Brasovului. Am plecat stiind ca va fi vant si va ploua. Ieri asa a si fost, astazi e mai luminos. Am prins aseara la Biserica Neagra un magnific concert de orga, cu sala plina. Multumim Geanina Salagean pentru virtuozitate si Orsolya Torok pentru interpretare. 👏🏻👏🏻👏🏻In Piata Sfatului, in acelasi timp, era un concert rock in aer liber. Las in stories mai multe imagini.In rest, ca de obicei, nu ne-au stat picioarele pana seara tarziu. Imi da o stare buna Brasovul, de fiecare data. Inclusiv locuitorii lui, oameni cu valori si decenta.” a scris Andreea Berecleanu pe contul sau de Instagram.