Acasă Social Ana Predescu: „Eu identific Aeroportul Brașov ca fiind cea mai dureroasă problemă,...

Ana Predescu: „Eu identific Aeroportul Brașov ca fiind cea mai dureroasă problemă, cea mai dezamăgitoare din ultima perioadă” (VIDEO)

0

În cadrul conferinței de presă, săptămânale, AUR Brașov, în cadrul căreia au fost prezentați și consilierii locali din județ, care s-au alăturat echipei, deputatul Ana Predescu a discutat despre problemele pe care le-a identificat privind funcționalitatea Aeroportului din Brașov.

„Eu identific Aeroportul Brașov ca fiind cea mai dureroasă problemă, cea mai dezamăgitoare din ultima perioadă.

Recunosc că am fost sceptică la deschiderea Aeroportului pentru că am identificat mai multe neconcordanțe inclusiv în declarațiile făcute de către directorul aeroportului, inclusiv în declarațiile făcute de fostul președinte al Consiliului Județean. Din păcate lucrurile acestea s-au adeverit și, de fiecare dată am încercat să mă implic în a desluși, în primul rând, care sunt problemele. Am dat și un comunicat de presă pe care l-am numit „Aeroportul cu program de supermarket” și în care am făcut interpelări atât către ROMATSA cât și către conducerea anterioară a aeroportului, iar răspunsurile s-au bătut cap în cap.

Din păcate situația nu s-a remediat, au fost făcute promisiuni pe hârtie că vor urma să opereze câteva companii, lucru care nu s-a materializat. Mai rău, a plecat chiar și compania Dan Air.”, a declarat deputatul AUR Brașov.

Parlamentarul a susținut că va face demersurile necesare pentru a afla concret ce companii vin să opereze pe Aeroportul Brașov, când va începe operarea acestora și ce costuri implică.

„Conducerea Aeroportului Brașov crede că, în continuare, îi girăm cu încrederea noastră. Din păcate, odată ce ne-au dezamăgit nu le mai putem acorda această încredere. Prin urmare, o să fac demersurile necesare pentru a afla punctual ce companii vin să opereze pe Aeroportul Brașov, când va începe operarea acestora și ce costuri implică menținerea unui aeroport semi funcțional.”

Să nu uităm că acest aeroport a fost construit cu peste 100 milioane de euro din Fondurile Județului, deci din banii direcți ai brașovenilor, din contribuțiile lor, din taxe și impozite și numai 20 de milioane de euro din Fonduri Guvernamentale.”, a adăugat Ana Predescu.

YouTube video