Acasă Parlamentar de Brașov Ana Loredana Predescu: ”vrem un Fanfaron care să ne conducă de pe...

Ana Loredana Predescu: ”vrem un Fanfaron care să ne conducă de pe platourile de filmare sau un lider care să muncească cot la cot cu brașovenii, pentru brașoveni?”

0
Deputatul Ana Loredana Predescu l-a ironizat într-o postare pe Adrian Veștea, actualul Ministru al Dezvoltării, fost președinte al Consiliului Județean Brașov. Aceasta îl compară cu un ”nabab”.
”Domnule Veștea, au sunat cei de la Bollywood, își vor filmul înapoi!!
Contracandidatul meu îmi face misiunea mai ușoară deoarece pare că nu mai are simțul ridicolului după ce a postat ultimul său clip de promovare! Nu… nu era pt reclamă la cafea, la avioane, ceasuri sau mașini scumpe! Era pentru a ne convinge că trebuie votat ca să nu piardă nivelul de trai oferit de banii publici
de foarte mulți ani!
Regizat, montat și realizat pentru a impresiona, pentru a certifica rolul de ,, nabab,, al Brașovului dar fără substanță când vine vorba de soluții concrete pentru brașoveni! Nici măcar pentru aeroportul semifuncțional! Nu crede nimeni în soluția obscură Fly Lili care deja are disfuncționalități pe partea de achizitie a biletelor. Oricum dl Veștea pare că s-a desprins de la sol înaintea avioanelor sale!
Până una alta, tanti Maria din Criț nu are nici autobuz pentru a se deplasa la spitalele din Brașov și nici nea Otioș Deniș pentru a merge la Casa de Pensii Brașov, ,, mulțumită,, managementului defectuos al dlui Veștea pasibil chiar de abuz în serviciu pentru că a lăsat județul fără infrastructură de transport!
În plus, câți dintre dumneavoastră aveți numerele de la mașină cu Vestea, cum pare în clipul amintit?
A venit timpul să alegem: vrem un Fanfaron care să ne conducă de pe platourile de filmare sau un lider care să muncească cot la cot cu brașovenii, pentru brașoveni?
După standardele impuse de dl Veștea clipul meu de campanie ar trebui să mă aibă pe mine în rol principal de …mireasă! Câtă vreme contracandidatul meu pozează mai mult în ginerică decât în funcționar al Statului Român aflat în slujba cetățenilor!
Schimbarea începe cu alegerea dumneavoastră”, a scris deputatul Ana Loredana Predescu pe contul său de Facebook.