Acasă Parlamentar de Brașov Ana Loredana Predescu: ”PUSL susține cadrele didactice și este alături de ele...

Ana Loredana Predescu: ”PUSL susține cadrele didactice și este alături de ele până la capăt!”

Într-un mesaj transmis de către deputatul PUSL de Brașov Ana Loredana Predescu aflăm că la sfârșitul ultimei săptămâni a avut loc la Cluj o întâlnire importantă a Biroului Executiv al PUSL. Evenimentul a fost găzduit de către deputatul Steluța Cătăniciu.
”La finalul acestei săptămâni a avut loc ședința Biroului Executiv al PUSL la Cluj, găzduită de colega mea, deputat Steluța Cătăniciu.
Un principiu umanist spune că libertatea personală trebuie să vină totodată și cu responsabilitatea socială. Iar responsabilitatea socială înseamnă implicare. Apartenența la o formațiune politică poate da șansa oricărei persoane de a găsi o tribună pentru a-și manifesta memulțumirile, pentru a propune soluții, pentru a fii implicat!
,,În ceea ce privește ultimele evenimente, care au dat viața socială din România peste cap, PUSL susține cadrele didactice și sunt alături de ele până la capăt și atrage atenția că educația ar trebui să fie prioritatea numărul unu a oricărui Guvern. Viitorul copiilor României depinde de profesorii și învățătorii care astăzi sunt în stradă și nu la catedră. Profesorii sunt cei mai importanți și trebuie să fim alături de ei’’ este mesajul cel mai proeminent al întâlnirii de la Cluj.” a transmis Ana Loredana Predescu.