Acasă Social Ana Loredana Predescu: „Făgăraș, ești un loc minunat, cu oameni faini care...

Ana Loredana Predescu: „Făgăraș, ești un loc minunat, cu oameni faini care merită mai mult! Din cauza dezvoltării lente și a lipsei investițiilor, tinerii „fug””

0
Weekendul acesta, candidatul AUR la președinția CJ Brașov, Ana Loredana Predescu, a a mers pe străzile din Făgăraș și a vorbit cu cetățenii despre îngrijorările lor cu privire la mersul lucrurilor în comunitatea lor.
„Bună dimineața, Făgăraș! Ești un loc minunat, cu oameni faini care merită mai mult!
Împreună cu Cosmin Știrbu, viceprimar și candidatul AUR la Primăria Făgăraș și cu Andrei Cârligeanu, liderul Filialei Municipale și alături de o super echipă de tineri frumoși și implicați, am mers pe străzile orașului și am vorbit cu cetățenii îngrijorați de cum merg lucrurile în comunitatea lor.
Principala problemă o reprezintă depopularea orașului. Din cauza dezvoltării lente și a lipsei investițiilor, tinerii „fug” în marile centre urbane sau în afara țării pentru că nu văd posibilitatea unui viitor acasă.
Conducerea unui Consiliul Județean este despre oameni și se face, în primul rând, cu inima, oamenii trebuie iubiți, ocrotiți, încurajați să creadă în ei și în viitorul copiilor lor și mai apoi, trebuie gândite proiecte care să aducă prosperitate comunității, nu structuri de betoane care dau bine în poze”, a declarat deputatul de Brașov.