Acasă Administrativ Ana Loredana Predescu: „Brașovul- județul marilor proiecte ar trebui să înceapă cu...

Ana Loredana Predescu: „Brașovul- județul marilor proiecte ar trebui să înceapă cu asigurarea unei ape potabile brașovenilor! ”

0
Vineri, 12 aprilie, în fața sediului Companiei Apa a avut loc o conferință de presă a partidului AUR Brașov la care au participat candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Brașov, Ana Loredana Predescu, și deputatul Dumitru Flucuș.
Ana Loredana Predescu a fost vocea brașovenilor care, de multă vreme se plâng de calitatea apei, dar și de prețul nejustificat al acesteia. De asemenea, deputatul de Brașov nu a lăsat uitate salariile exagerate pe care le încasează „mai marii” Companiei Apa.
„Apa trebuie să fie o sursă de sănătate, nu de boală!
În mod surprinzător pentru un județ ca Brașovul, Compania de Apa Brașov este un butoi cu pulbere! Este inadmisibil ca în anul 2024 apa potabilă pe care o beau brașovenii să fie una din cele mai proaste calitativ din țară. Și la preț de apă din deșert, nu dintr-un județ de munte! Deoarece apa din Brașov este printre cea mai scumpă apa din România, costul acesteia crescand cu 16% doar raportat la 2023! Îmi amintesc raportul Direcției de Sănătate Publică, din 2023, din care reieșea că 41 de localități din 58 aveau apă cu bacterii: E.coli, enterococci etc. 268 de analize neconforme care plasează, din nou, Brașovul pe primele locuri la calitatea proastă a apei.
Toate acestea în timp ce directorul general al Companiei de Apa Brașov „se lăfăie” cu un salariu nesimțit de 8000 de euro pe lună! Plus pensie!!
Directorul economic 7 528 euro, soția și colega sa la aceeași companie, 1247 euro/luna!
Directorul Programe Externe 4 128 euro, soția și colega sa, 1111 euro/ lună!
Directorul tehnic 4 616 Euro/lună. Soția sa ocupă funcția de Inspector SSM, cu 1 130 Euro/lună!
Directorul de exploatare, 3119 euro !!
Acest dezmăț pe banii brașovenilor este agreat de Consiliul Județean și Primăria Brașov care au fiecare câte 42% din acțiuni și reprezentanți în Consiliul de Administrație!!”, a declarat deputatul de Brașov, Ana Loredana Predescu.