Acasă Social Ana Loredana Predescu, blocată în câmp după ce s-a stricat trenul: „Nu...

Ana Loredana Predescu, blocată în câmp după ce s-a stricat trenul: „Nu sunt Cleopatra” (VIDEO)

0

Deputatul AUR Brașov, Ana Loredana Predescu a avut parte de un eveniment nefericit în această dimineață. În timp ce venea cu trenul de la București – pentru ca își împarte viața între Parlament și Brașov, unde va candida la președinția Consiliului Județean – a rămas blocată în câmp!

Se pare că, singura variantă care suplinește, la ora actuală, lipsa autostrăzilor din țara noastră astăzi, 15 martie, s-a arătat nefuncțională. Nu că ar fi pentru prima dată…

Din cauza unei defecțiuni la trenul în care se afla, Ana Predescu, grăbită să ajungă la conferința săptămânală a partidului AUR Brașov, a fost nevoită să cheme un „Uber”. Norocul deputatului a fost întocmai acela că trenul s-a defectat în proximitatea drumului județean, căci altfel cine știe pentru cât timp ar fi putut sta în câmp. Bineînțeles, acesta nu este un caz izolat, iar mulți călători CFR se confruntă adesea cu astfel de probleme.

„Nu-l aștept pe Ghiță la portiță, vreau doar să ajung la Brașov. Tocmai de aceea mi-am propus să candidez la președinția Consiliului Județean Brașov, pentru că noi (AUR), ne descurcăm mult mai bine.”, a fost mesajul deputatului AUR, după ce trenul s-a stricat și a fost nevoită să o ia prin câmp.

 

YouTube video