Acasă Administrativ Alt primar la Brașov, dar cu mai mult trafic rutier și poluare!...

Alt primar la Brașov, dar cu mai mult trafic rutier și poluare! O spun măsurătorile! VIDEO

Brașovul bine administrat!

Brașovul a devenit oaia neagră a României încă din urmă cu câțiva ani, atunci când figura în topul celor mai poluate orașe din România. Mai exact, conform studiilor, se afla în top 3 orașe cu o calitate îndoielnică a aerului.

Pe atunci în opoziție și pe post de senator, Allen Coliban îi reproșa fostului primar George Scripcaru că nu face nimic pentru a scăpa orașul de poluare și miros. Mai mult decât atât, susținea că sunt ”soluții”, doar că liderii administrației nu le pun în practică. Anii au trecut, iar în fruntea Primăriei Brașov a ajuns Allen Coliban.

În câteva zile se intră pe al PATRULEA an de mandat, dar, Brașovul este mai poluat ca în 2020. O confirmă chiar Agenția pentru Protecția Mediului(APM) care a prezentat datele culese cu autolaboratorul în TRIAJ, acolo unde limitele legale admise au fost depășite zilnic, semn că brașovenii din zonă vor avea probleme de sănătate mai devreme sau mai târziu.

Dar dacă actualul primar susținea că sunt soluții, de ce în 4 ani de la acea declarație nu a făcut nimic? Doar scuze și acuzații la adresa altor instituții. Dar concret ce a făcut?

 

Br

 

Iar pute în oraș a gunoi. ”Vrem aer curat în Brașov!”, striga Coliban în fața Primăriei în 2019