Acasă Actualitate Allen Coliban a primit „diploma de demnitar român care nu iubește România”

Allen Coliban a primit „diploma de demnitar român care nu iubește România”

1

Institutului de Studii Social Liberale sancționează lipsa de patriotism a primarului Allen Coliban! Partidul PUSL a decis să ofere primarului o diplomă care arată lipsa sa de interes în rezolvarea problemelor orașului și ale cetățenilor.

Lavinia Șandru, jurnalistă și Președintele Institutului de Studii Social Liberale al PUSL a specificat că diploma va fi depusă la Registratură, deoarece cel mai probabil Allen Coliban nu ar accepta să o primească personal.

Diploma destinată primarului se intitulează „diploma de demnitar român care nu iubește România”. PUSL a subliniat lipsa de interes a lui Allen Coliban în ceea ce privește casa lui Andrei Mureșanu, creatorul imnului României. La Brașov există casa poetului și revoluționarului, care din păcate, nu se află în proprietatea statului. Imnul are o semnificație foarte importantă, deoarece s-a cântat în toate momentele semnificative pentru țară, dar și în timpul revoltei anti-comuniste de la 1987 de la Brașov.

Lavinia Șandru spune că această casă în care a trăit Andrei Mureșanu și în care a scris acest imn trebuie să intre în proprietatea brașovenilor și în proprietatea românilor. Primăria ar fi putut începe negocierile cu proprietarii de mult timp, însă acest lucru nu s-a realizat.

Astfel, reprezentații PUSL au depus diploma de demnitar român care nu iubește România la Registratură, iar după s-au deplasat la casa imnului, pentru a intona Imnul României.

Articolul precedentArs SACRA Sibiu prezentat la Budapesta
Articolul următorProiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirii Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov” urmează să fie implementat