Acasă Administrativ Alexandra Crivineanu (PSD): “USR fură proiectul inițiat de PSD Brașov”

Alexandra Crivineanu (PSD): “USR fură proiectul inițiat de PSD Brașov”

0

Alexandra Crivineanu, liderul grupului consilierilor social-democrați din Consiliul Local Brașov își arată dezamăgirea față de conducerea USR din primărie. Aceasta susține că administrația USR din Primăria Brașov a plagiat 100% proiectul depus de PSD în 2021. Încă o dată, USR s-a dovedit a fi partidul fără niciun fel de scrupule, care nici măcar după 3 ani la Primăria Brașov nu sunt în stare să aibă propriile proiecte.

„Ne-am obișnuit deja cu practicile celor de la USR: minciună, hoție și plagiat, ambalate frumos, astfel încât să mai câștige capital politic și din simpatia ce a mai rămas pentru ei, în rândul brașovenilor.

Așa cum opinia publică știe, dar și cum fiecare coleg consilier local, acest proiect, privind accesul gratuit și facil la tratamente stomatologice pentru copii, îmi aparține de la A la Z. De la inițiativa depusă în august 2021, la cele câteva întâlniri cu medicii specialiști ai Colegiului Medicilor Stomatologi Brașov, dar și cu departamentele de specialitate din Direcția de Asistență Socială, până la mediatizarea în presă, internet, radio, televiziune, a inițiativei de proiect în toate formele, aceasta este în integralitate munca mea, energia și eforturile depuse, pentru a creiona un astfel de proiect.

În tot acest timp, de la ideea de a deconta sub forma unor vouchere, aparatele ortodontice, am încercat să îmbunătățim proiectul și am ajuns la concluzia că ar fi mai indicat și mai necesar tratamentul cariilor – sigilarea molarului de 6 ani, urmând ca mai apoi să fie prescris aparatul ortodontic. Acesta este parcursul cronologic al proiectului. Proiect ce pur și simplu a fost furat și atribuit viceprimarului Boghiu și așa-zisului inițiator, primarul Coliban”, spune Alexandra Crivineanu.

În ciuda nemulțumirii sale legate de plagierea proiectului, Alexandra Crivineanu speră că proiectul adresat copiilor va aduce beneficii semnificative.

Totodată, bucuria și satisfacția că acești copii vor beneficia de consultații gratuite și tratamente gratuite în cabinetele din școlile brașovene sunt pe măsură și sunt mândră că USR a dat curs inițiativei PSD. Asta înseamnă că este un proiect bine scris și fundamentat și că va fi foarte benefic pentru cei 2.500 de copii din clasa pregătitoare, ce ar putea fi incluși în acest program.

Mai exact, în urma recomandărilor făcute de Colegiul Medicilor Stomatologi programul este adresat copiilor din clasa pregătitoare, care vor putea beneficia gratuit de consultații și de „sigilarea molarilor de 6 ani.”

Proiectul de hotărâre inițiat de PSD se va concretizat și va fi implementat în Municipiul Brașov. Este un prim pas către normalitate și îmi doresc ca în viitor, copiii Brașovului să beneficieze de cât mai multe intervenții sau tratamente medicale acoperite de municipalitate.”, a transmis consilierul local, Alexandra Crivineanu.

Articolul precedent20 de pompieri români, printre care și brașoveni, acordă sprijin în Insula Corsica
Articolul următorPrimăria Cristian ține cont de părerile cetățenilor