Acasă Actualitate Alexandra Crivineanu (PSD): „Primarul Coliban a sfidat elevii, profesorii și părinții, fix...

Alexandra Crivineanu (PSD): „Primarul Coliban a sfidat elevii, profesorii și părinții, fix în prima zi de școală”

Partidul PSD susține că absența primarului și a celor din administrația USR de la festivitățile deschiderii noului an școlar reprezintă ignoranța pe care ei o arată zilnic, brașovenilor. Liderul grupului de consilieri locali social-democrați de la Brașov, Alexandra Crivineanu spune că decizia primarului Coliban de a fi absent de la deschiderea noului an școlar nu trebuie trecută cu vederea și că un astfel de comportament ar trebui taxat de cât mai mulți brașoveni.

„Populismul și ipocrizia USR a ajuns la cote maxime la Brașov. Tocmai cel care promova transparența și ușile deschise în campania electorală a ajuns acum să fugă de elevi, părinți și profesori, probabil pentru a nu fi tras la răspundere pentru lipsa investițiilor în infrastructura școlară. Cel care se presupune a fi primul gospodar al orașului a ales ca în prima zi de școală să bage capul în nisip și să arate cu degetul către consilierii locali care au participat la festivități. Păi domnule primar, oare ați uitat că fiecare din cei 27 de consilieri locali fac parte din Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ, ei fiind liantul dintre școli și primărie? Fiind direct implicați în necesitățile școlilor și în votul pentru bugetele alocate acestora? Oare nu știți că fiecare consilier local reprezintă o formațiune politică, deci, prin urmare este politician?

Mesajul dumneavoastră trebuia să fie de implicare și de susținere fix prin prezență, prin dialog cu părinții și profesorii! Oare anul trecut când ați stat cot la cot cu mine și ați oferit primul ghiozdan la deschiderea noului an școlar de la Școala gimnazială nr. 6 ați gândit altfel, ați considerat ca fiind oportună prezența dumneavoastră?

Oare doamna viceprimar care se poza cu copiii la fermă, lăudându-se cu vestitul program la care USR a eșuat, Cornul și laptele, nu făcea politică?

Demagogia și falsitatea administației USR de la Brașov atinge cote alarmante, iar brașovenii sunt sigură că deja își dau seama de acestea.

Nu poți trata cu o totală nonșalanță o întreagă comunitate în una din cele mai importante zile din an, erijându-te în protectorul cadrelor didactice și al elevilor, în spatele unui mesaj sec transmis pe Facebook.

Domnule Coliban, un primar adevărat și asumat este printre oameni, ia problemele în piept și le rezolvă, se bucură în mijlocul comunității de evenimentele importante, transmite gândul și sentimentul de solidaritate și de ajutor, dar nu fuge! Nu se ascunde de teamă sa nu fie luat la întrebări, după 3 ani în care nu a realizat nimic!”, spune consilierul local, Alexandra Crivineanu