Acasă Social Alegeri faine pentru tine la AFI Brașov

Alegeri faine pentru tine la AFI Brașov

0

Extindem luna cadourilor la AFI Brașov. Luna ianuarie scoate literele de SALES în fața mall-ului și anunță o campanie de reduceri faine de iarnă pentru ca tu să începi noul an cu alegeri faine pentru tine. Nu rata reducerile, e sezonul schimbărilor și noilor începuturi, e momentul ideal pentru a alege noile ținute în care să te simți confortabil pentru a pune în practică rezoluțiile lui 2024.

 

Și dacă tot povestim despre shopping, îți reamintim și brand-urile de care te poți bucura exclusiv la AFI Brașov: 4F, BUZZ, Calzedonia, GUESS, CROPP, Escudo, GANT, Gerovital, iSTYLE, Intimissimi, Kiehl’s, MAC, Made By Society, MANGO, Mizar, Musette, NIKE, Obsentum, Poema, PUPA, SABON, SMYK, Swarovski, Tommy Hilfiger, Under Armour, Venice Junior, Zara Home.

 

Nu uita să te hidratezi în timp ce te bucuri de reducerile din magazinele preferate. În pauzele de shopping te poți relaxa cu o cafea, un desert sau ceva bun de mâncare, poți merge la un film, chiar unul 4DX dacă ești iubitor de senzații tari, la bowling, biliard sau pur și simplu poți savura un prânz sau o cină delicioasă pe terasa all seasons (închisă și încălzită) a partenerilor de la Trickshot, terasă cu cel mai fain view spre Tâmpa. Ne vedem la AFI!