Acasă Infractional Agresată fizic acasă și totuși a refuzat emiterea unui ordin de protecție...

Agresată fizic acasă și totuși a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu

0

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”.

În fapt, la data de 29 august 2022, în jurul orei 14,00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraș, pe fondul unor discuții în contradictoriu, femeia, în vârstă de 42 ani, ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există pericol iminent, însă, femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedentTrio buclucaș în Tărlungeni: au furat un aparat electronic pentru plăți facturi în care se aflau 3.035 lei
Articolul următorDouă titluri de campioni sud-est europeni pentru orientariștii brașoveni