Acasă Actualitate Aeroportul este finalizat. Care este următorul proiect important al lui Adrian Veștea?

Aeroportul este finalizat. Care este următorul proiect important al lui Adrian Veștea?

0
Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, cel mai așteptat proiect pentru comunitatea brașoveană, a fost finalizat. Ce urmează? Care este următorul proiect important investițional de interes regional?
”După finalizarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, modernizarea drumului judeţean DJ 102 I Valea Doftanei (jud. Prahova) – Brădet (jud. Braşov) este următorul mare obiectiv investiţional de interes regional pe care îl avem în atenţie.
Este un proiect strategic pentru dezvoltarea judeţelor Braşov şi Prahova, un proiect în valoare de peste 405,4 milioane de lei, finanţat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul național de construcții derulat de de Compania Naţională de Investiţii, în care suntem parteneri alături de colegii de la CJ Prahova şi contribuim la finanţarea cheltuielilor cu exproprierile şi cu unele lucrări neeligibile.
Împreună cu colegii mei Todorică Şerban – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Daniel Gligoraş – administratorul public al judeţului şi senatorul Mihail Veştea, am participat astăzi, la o întâlnire de lucru la sediul CNI SA în cadrul căreia am analizat împreună cu doamna director general Manuela Pătrăşcoiu şi cu oficiali din Prahova stadiul implementării obiectivului.
Mă bucur că propunerile noastre privind finalizarea coridorului de expropriere la nivel de proiect tehnic perfect corelat cu datele de teren, pentru a începe în cel mai scurt timp procedurile de expropriere, respectiv degrevarea autorităţilor judeţene de responsabilităţile privind serviciile de proiectare poduri tehnologice şi rute ocolitoare, care ar urma să fie preluate de CNI, au avut ecoul aşteptat la nivelul conducerii Companiei Naţionale de Investiţii.” a declarat Adrian Veștea, președintele CJ Brașov.
Articolul precedentMai multe autobuze pe linia Brașov Râșnov cu ocazia Zilelor Porţilor Deschise de la Aeroportul Internațional Brașov
Articolul următorMarian Rasaliu: ”Cetățenii români nu sunt cetățeni de mâna a doua și au dreptul de a circula liber în Europa!”