Acasă Actualitate Adrian Veștea:”Nici nu știam de placa care a fost dezvelită la Aeroportul...

Adrian Veștea:”Nici nu știam de placa care a fost dezvelită la Aeroportul Brașov”

0

La inaugurarea Aeroportului Brașov a fost dezvelită și o placă unde se regăsesc numele fostului președinte al Consiliului Județean Brașov, numele directorului care s-a ocupat de implementarea proiectului, al constructorului și al arhitectului. Fiind întrebat de ce pe această placă nu se regăsește de exemplu Consiliului Județean având în vedere că aleșii au fost cei care au aprobat sumele de bani pentru investiție, liberalul Adrian Veștea a declarat că nici nu a știut ce scrie pe placă.

Credeți-mă, nici nu am știut de această placă, nu știam ce scrie pe ea. Să o scoată cei care au montat-o, eu nu țin să îmi apară numele acolo”, a susținut Adrian Veștea, noul ministru al Dezvoltării.

Cu alte cuvinte, a lăsat să se înțeleagă că cel care a vrut neapărat să-și vadă numele pe o placă a fost actualul director al Aeroportului, Alexandru Anghel.

Ciudat că acesta și-a trecut numele la ”ctitori”, mai ales că omul nu a făcut altceva decât ce scrie în fișa postului, ”efort” pentru care a fost plătit.

Precizăm că și consilierii județeni au fost deranjați de faptul că apare numele directorului de la Aeroport, dar și de faptul că nu apare nicăieri Consiliul Județean.

 

Articolul precedentVIDEO, FOTO Daciile istorice au făcut paradă în Piața Sfatului
Articolul următorCe avere are Adrian Veștea?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.