Acasă Social Adrian Veștea pleacă la București așa cum a anunțat Transilvania365 în exclusivitate!...

Adrian Veștea pleacă la București așa cum a anunțat Transilvania365 în exclusivitate! Ce a declarat înainte de numire

0
S-a confirmat! Așa cum ziarul Transilvania365 a anunțat în exclusivitate, liberalul Adrian Veștea lasă Consiliul Județean pentru Ministerul Dezvoltării! Acesta a transmis marți seară și un mesaj către brașoveni.
Mă onorează, dar mă și responsabilizează în aceeași măsură faptul că am fost nominalizat și votat de către colegii mei liberali ca ministru desemnat al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în noul Guvern!
Le mulțumesc colegilor mei liberali pentru încredere și susținere!
Voi continua să lucrez la strategii de dezvoltare și să implementez proiecte, de data aceasta însă nu numai pentru Brașov, ci pentru întreaga țară, alături de o echipă de profesioniști! România are nevoie de noi și avem obligația să contribuim cu tot ce avem mai bun la progresul său!
Continuăm!”, a scris Adrian Veștea pe pagina sa de Facebook.
Articolul precedentPolițiștii brașoveni au confiscat un kilogram de argint
Articolul următorCe mai putem cumpăra cu 10 lei? Cu atât a crescut câştigul salarial mediu net în luna aprilie față de martie
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.