Acasă Parlamentar de Brașov Adrian Veștea despre comasarea alegerilor: „Această decizie strategică reflectă dorința românilor de...

Adrian Veștea despre comasarea alegerilor: „Această decizie strategică reflectă dorința românilor de a continua guvernarea actuală”

0
În urma anunțului făcut de liderii coalițiilor, privind hotărârea de comasare a alegerilor, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea a declarat că această decizie evidențiază „angajamentul comun pentru simplificarea procesului electoral și încurajarea participării active a cetățenilor la vot”.
„În urma discuțiilor din cadrul Coaliției, Partidul Naţional Liberal și PSD au convenit asupra comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, evidențiind angajamentul comun pentru simplificarea procesului electoral și încurajarea participării active a cetățenilor la vot, dar și pentru a continua atragerea fondurilor europene și a investițiilor-cheie.
Această decizie strategică reflectă dorința românilor de a continua guvernarea actuală, promovând stabilitatea și dezvoltarea sustenabilă a României. Prin unificarea forțelor celor două partide, ne angajăm să combatem extremismul și să asigurăm o reprezentare eficientă în #UE, consolidând parcursul democratic și pro-european al țării noastre.
Partidul Național Liberal își respectă alegătorii și rămâne fidel principiilor liberale.
Este nevoie de maturitate politică pentru a asigura o guvernare stabilă, iar #PartidulNaționalLiberal este astăzi nu doar un partid istoric, ci și unul matur și pregătit să vină în fața alegătorilor cu fapte și lucruri făcute chibzuit.”, a scris Adrian Veștea pe Facebook.

Când vor avea loc alegerile și câte buletine de vot vor primi alegătorii