Acasă Social Adrian Veștea: „Complexul Olimpic de sărituri cu schiurile de la Râșnov va...

Adrian Veștea: „Complexul Olimpic de sărituri cu schiurile de la Râșnov va beneficia de tribune” (VIDEO)

2

Aproape 100 dintre cei mai buni săritori cu schiurile din lume au fost prezenți la Râșnov, la Cupa Mondială de vară (Grand Prix) de Sărituri cu Schiurile.

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea susține că, la Râșnov, Complexul Olimpic trebuie modernizat astfel încât să arate ca cele de la Innsbruck sau alte zone zone ale lumii, beneficiind de nocturnă și tribune adecvate.

„Complexul Olimpic de sărituri cu schiurile de la Râșnov va beneficia de tribune, pentru a putea organiza etapele de Cupă Mondială, în așa fel încât spectatorii să stea similar celor care stau la Innsbruck sau în alte zone ale lumii.

De asemenea, este important să avem și posibilitatea unei nocturne. Iarna fiind ziua scurtă, având condiții de temperatură nefavorabile, poți să întrerupi competiția și ești pus în situația de a pune în pericol un eveniment care se adresează sportivilor și iubitorilor sportului”, a declarat Adrian Veștea într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Transilvania365.

„Fără niciun fel de lipsă de modestie, dar raportându-ne la nivelul evenimentelor sportive pe care le-a găzduit România în decursul ultimilor 30 de ani, cred că este unul dintre cele mai importante evenimente care s-au derulat”, a mai adăugat ministrul Dezvoltării.

 

Amintim că redactorii Transilvania365 sunt singurii care au acreditare la Guvern, Parlament și care se deplasează cel puțin o dată pe lună la cele 2 instituții unde discută cu politicienii care reprezintă Brașovul la nivel național.