Acasă Social Adrenalină la bătrânețe…Un bărbat de 60 de ani a dat foc la...

Adrenalină la bătrânețe…Un bărbat de 60 de ani a dat foc la 3 pubele de colectare deșeuri

0

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în formă continuată, 3 acte materiale.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, în noaptea de 04/05 octombrie a.c., o persoană de sex masculin, ar fi distrus, prin incediere, trei pubele de colectare deșeuri, amplasate pe 3 străzi din municipiul Brașov, existând riscul extinderii celor trei incendii la autoturismele și construcțiile din proximitate.

În perioada 07 – 16 octombrie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au organizat și desfășurat mai multe activități investigativ-operative în vederea identificării și depistării autorului faptei. Astfel, ieri, 16 octombrie, în jurul orei 12.00, polițiștii au depistat pe raza municipiului Brașov persoana de sex masculin bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 60 ani, iar în baza probatoriului  administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedentCvintet de șoferi prinși beți la volan
Articolul următorNouă rundă de aplicații pentru DiscoverEU! Tinerii pot călători gratuit prin Europa