Acasă Social Activitate de primar USR! Prin concedii, la curling, iar mai nou, în...

Activitate de primar USR! Prin concedii, la curling, iar mai nou, în Parlament, la conferință de partid

0

De la curling în vacanță, iar apoi la conferințe de partid în Parlament.

Primarul Allen Coliban pare destul de odihnit. Este un primar cu mult timp liber, altfel nu se explică cum poate ca în decurs de nici o lună să plece mai întâi o săptămână în concediu pentru a participa la campionatul de curling, apoi încă vreo 3 săptămâni în concediu de odihnă, timp în care la Brașov a avut loc un eveniment important pentru comunitate, ”Parada Junilor”. Deși abia a venit din concediu de câteva zile, miercuri, primarul Coliban a uitat din nou Brașovul și a plecat la București să organizeze o conferință de partid, na, este mai important. Omul se vrea șef la USR PLUS, acesta fiind și motivul pentru care a fost prezent la Parlament.

Totuși, când sunt atâtea probleme în oraș, când drumurile sunt ciuruite, când este un trafic infernal, când nu există parcuri, piste de biciclete, parcări, primarul se duce pe banii brașovenilor să se ”lupte” pentru partid, aceasta e grija useristului în momentul de față.

Precizăm că deputații USR Cătălin Teniță și Mihai Polițeanu și primarul USR al Brașovului, Allen Coliban, au susținut o conferință de presă miercuri, 15 iunie 2022, ora 11, în Palatul Parlamentului, în fața grupului parlamentar USR de la Camera Deputaților, etaj 1M.

 

 

Articolul precedentTransport agabaritic pe ruta Brașov – Nădlac
Articolul următorBătaie de joc! Ucrainenii și chiriașii de la Cattia fac ”saună” la 31 grade din cauza nepăsării administrative
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.