Acasă Sport ACS Transilvania merge cu 3 echipe la Turneele Finale: J2, J3 și...

ACS Transilvania merge cu 3 echipe la Turneele Finale: J2, J3 și J4. Mariana Tîrcă: „Ce va fi acolo, vom vedea, speram sa fie si o medalie!”

ACS Transilvania confirmă faptul că este unul dintre cluburile importante în peisajul handbalului juvenil românesc. La capătul unui sezon foarte bun, cele trei echipe înscrise în Campionatele Naționale au obținut calificarea la Turneele Finale: J2, J3 și J4.
Se încununează, astfel, o muncă plină de pasiune a unui colectiv tehnic dedicat, precum și a unor fete talentate și determinate.
Directorul tehnic Mariana Tîrcă, alături de prof. Cristi Filip, Evelin Kicsi și Claudia Lăcătuș (junioare 2 și junioare 3), respectiv Oana Apetrei (junioare 4), au susținut tinerel noastre handbaliste în drumul lor către accederea între cele mai bune formații din țară, la fiecare dintre cele trei categorii de vârstă. O muncă deloc ușoară, dar cu rezultate pe măsura pasiunii și priceperii cu care a fost ea „îmbrăcată”!
„ACS Transilvania a implinit 10 ani cu rezultate foarte frumoase, calificarea celor trei echipe la Turneele Finale. Conducerea m-a dorit alaturi, in urma cu aproape un an, am dorit impreuna sa crestem nivelul de performanta, nu neaparat ca rezultate, ci in primul rand sa castigam niste copii pentru sportul de inalta performanta. Cred ca am reusit acest lucru. La junioare 2 avem doua fetite convocate la lot, un pivot si un inter drept, stangace. Dar oricum este o performanta mare si calificarea celor trei echipe intre cele mai bune din tara, la categoria lor de varsta. Reprezinta foarte mult si este o satisfactie a muncii ca am ajuns cu toate cele trei echipe acolo. Ce va fi acolo, vom vedea, speram sa fie si o medalie!”, Mariana Tîrcă, director tehnic al secției de handbal.
Turneul final J2 se va juca la Bistrița (1-5 iunie), cel de J3 la Brăila (25-29 mai), iar cel de J4 în luna iunie, orașul gazdă urmând a fi stabilit în curând.