Acasă Social ACS Steagul Roșu Brașov parte din campania „Suflet de Campion și de...

ACS Steagul Roșu Brașov parte din campania „Suflet de Campion și de Sărbători”

În spiritul solidarității și al generozității specifice sărbătorilor de iarnă, ACS Steagul Roșu Brașov și Asociația Aici pentru Tine anunță cu bucurie evenimentul caritabil „Suflet de Campion și de Sărbători”, programat să aibă loc în data de 17 decembrie, începând cu ora 17, la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași din Brașov.

Evenimentul „Suflet de Campion și de Sărbători” își propune să aducă împreună două lumi aparent diferite, cea a copiilor sărmani și a celor mai privilegiați, sub deviza că fiecare câștigător a fost, cel puțin o dată în viață, învins. Inspirându-ne din înțelepciunea sportului și vieții, recunoaștem că sufletele de campioni sunt cele care înțeleg că nimeni nu se naște mai presus de ceilalți, ci doar destinul decide asupra traseelor noastre, mai blânde sau mai aspre.

Unul dintre obiectivele principale ale acestui eveniment este de a sprijini copiii din mediile defavorizate. Copiii de la ACS Steagul Roșu Brașov vor face dovada spiritului lor generos donând cadourile lor, subliniind astfel ideea că gesturile mici de astăzi sunt temelia unei vieți frumoase de mâine.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor Sinuhe Residence, Naturen Oradea, ASMA USI, KMX Trans, Kratos Service, Parcul Autolux Import dar si cu sprijinul părinților stegarilor. Copiii de la ACS Steagul Roșu Brașov, împreună cu apartinatorii lor, antrenorii clubului și toti prietenii lor, vor sta alături de copiii din Asociației Aici pentru Tine unind împreună momente magice de bucurie și dăruire in spiritul sarbatorilor de Craciun.

Evenimentul va fi condus cu har și profesionalism de către Dorian Lungu, iar atmosfera va fi îmbogățită de acordurile muzicale ale lui Costel Anghel.

„Suntem în pragul unei experiențe cu totul speciale și pline de emoție – evenimentul ”Suflet de Campion și de Sărbători”. Încă de la început, ne-am propus să creăm nu doar o sărbătoare a realizărilor noastre sportive, ci și un moment de bucurie și conexiune în comunitatea noastră dragă. Anul acesta de sărbători, împreună cu Asociația Aici pentru Tine și sprijinul generos al partenerilor noștri, vom crea un moment de bucurie și magie la Sala Sporturilor. Prin acest eveniment caritabil promitem să oferim un strop de magie și fericire în sufletele celor care au nevoie cel mai mult. Împreună, putem face diferența pentru o copilărie fericită și un viitor mai bun pentru toți”, a declarat vicepreședintele de la Steagu Roșu Brașov, Eduard Gheorghe.

Asociația Aici Pentru Tine crede că solidaritatea și generozitatea sunt forțe ce pot schimba vieți și aduc lumina în locuri întunecate. Această inițiativă de a uni copiii din medii defavorizate cu cei din medii mai privilegiațe ca sa spunem asa este o manifestare a puterii comunității noastre de a face bine. Prin acest eveniment, vrem să subliniem importanța sărbătorilor și a valorilor autentice care ne definesc ca oameni. Fiecare copil merită bucuria sărbătorilor, indiferent de circumstanțele în care se află. Suntem profund recunoscători partenerilor noștri și părinților copiilor pentru sprijinul lor necondiționat pentru o cauza nobila.”, a declarat vicepreședintele Asociației Aici Pentru Tine, Gál Adina Camelia .

 

Despre ACS Steagul Roșu Brașov

Înființat în 2010, ACS Steagul Roșu Brașov, ca și școală de fotbal, a devenit un nume respectat în fotbalul local, aducând laolaltă tineri talentați și promovând excelența sportivă. Creșterea clubului a fost făcută cu pași mici, dar siguri prin atragerea, poate, a celor mai buni pedagogi fotbalistici și astfel clubul a ajuns să aibă nu mai puțin de 250 de mici sportivi și 9 antrenori.

Scopul primordial al Academiei constă în inițierea, formarea, dezvoltarea și pregătirea copiilor și juniorilor pentru atingerea performanței la cel mai înalt nivel, atât la nivel local, cât și național. În același timp, Academia își asumă responsabilitatea de a desfășura acțiuni orientate către comunitate, având ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții copiilor prin intermediul fotbalului și promovarea sportului ca un mod sănătos de viață.

Este un mediu propice și sănătos pentru orice copil, unde Academia oferă toate resursele necesare pentru a dezvolta și contura aspecte esențiale ale personalității umane: disciplină, politețe, organizare, socializare, comportament în grup și capacitatea de a lucra în echipă.

 

Despre Asociația “Aici pentru Tine”

Asociația noastră este o organizație neguvernamentală care activează în domeniul serviciilor sociale din anul 2015. Ajutăm persoanele aflate în impas: familii defavorizate, copii, victime ale violenței domestice, bătrâni singuri. Asociația se numără în rândul puținelor asociații licențiate în oferirea de servicii de asistență socială comunitară, sprijinind de-a lungul existenței sale sute de copii, adulți și bătrâni, din tot județul Brașov și chiar din alte județe din țară. Anii au trecut și ne-au dovedit că totul este posibil dacă vrei să ajuți și mai ales dacă o faci din suflet.

Credem într-o lume lipsită de sărăcie, în care fiecare persoană are șansa la o viață mai bună. Prin solidaritate, comunicare și conexiune autentică între persoane, dorim să construim o lume mai bună, în care nicio ființă umană nu este exclusă.

Misiunea noastră este inițierea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor sociale de integrare în societate a persoanelor și grupurilor marginalizate, prin activități educative, culturale, consiliere psihologică și profesională.

Persoană de contact din cadrul Asociației ”Aici Pentru Tine”: Gal Adina Camelia (vicepreședinte). E-mail: contact@asociatiaaicipentrutine.ro Tel: 0726 686 793