Acasă Social Accident rutier pe DN73A, între o dubă și un autobuz care transporta...

Accident rutier pe DN73A, între o dubă și un autobuz care transporta 20 de persoane. Șoferul dubei a murit! (FOTO)

Marți dimineață a avut loc un accident rutier, pe DN73A, între localitățile Râșnov și Zărnești, din județul Brașov.

În accident au fost implicate o autoutilitară de transport marfă și un autobuz, care circulau din sensuri opuse și care au colizionat la momentul intersectării.

În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei, un bărbat in vârstă de 25 ani și vătămarea corporală a conducătorului autobuzului, în vârstă de 44 de ani, dar și a unui călător aflat în autobuz, pentru care se acordă sprijin medical de specialitate.

La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție rutieră, care au direcționat traficul pe o rută alternativă și o echipă operativă de cercetare, care desfășoară activități specifice, în vederea lămuririi circumstanțelor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de _ucidere din culpă și _vătămare corporală din culpă_, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror de caz, desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

La acest moment traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers, urmând a fi reluat întegralitate după îndevărtarea vehiculelor avariate și curățarea părții carosabile.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte indicațiilor polițiștilor rutieri aflați în zonă.