Acasă Actualitate (VIDEO) Accident rutier grav cu trei autovehicule, la ieșirea din Codlea! O...

(VIDEO) Accident rutier grav cu trei autovehicule, la ieșirea din Codlea! O persoană a necesitat îngrijiri medicale

0

Cu putin timp în urmă, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe Drumul Național 1, între localitățile Codlea și Ghimbav, s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ghimbav, precum și un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Brașov.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în evenimentul rutier au fost implicate 3 autovehicule, respectiv un tractor, o autoutilitară și un autoturism, care circulau în aceeași direcție de mers, respectiv dinspre municipiul Codlea spre orașul Ghimbav.
La acest moment o singură persoană necesită consult medical din partea cadrelor medicale ale ambulantei care s-a deplasat la fața locului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul rutier.
La acest moment, circulația se desfășoară normal pe banda a doua a sensului de mers dinspre Codlea spre Brașov, prima bandă fiind blocată de vehiculele implicate în accident.

 

Articolul precedentConcurs la Teatrul Sică Alexandrescu! Căștigătorul obține două invitații la spectacolul ”Artă”
Articolul următorPoliția, la vânătoare de vitezomani! Operațiunea – Speed Maraton a început!