Acasă Actualitate Accident neobișnuit în Lunca Câlnicului. Un autobuz fără șofer se deplasează singur...

Accident neobișnuit în Lunca Câlnicului. Un autobuz fără șofer se deplasează singur și lovește un gard (FOTO)

De râsul curcilor! Un incident mai puțin obișnuit a avut loc  în Lunca Câlnicului, când un autobuz a rămas fără control și a lovit un gard. Curios să vadă ce se întâmpla în fața sa, șoferul autobuzului a coborât rapid din vehicul, dar a uitat să tragă frâna.

În urma acestei neglijențe, autobuzul a început să se deplaseze singur. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar autobuzul s-a oprit într-un gard, provocând daune minore atât vehiculului, cât și gardului.

Martorii oculari au declarat că șoferul a părăsit vehiculul în grabă, încercând să evalueze o situație aparent critică ce se petrecea în fața sa. În timp ce se îndepărta, autobuzul a început să ruleze liber, spre surprinderea tuturor.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a preveni pe viitor astfel de evenimente. Poliția recomandă șoferilor să fie extrem de atenți și să se asigure că vehiculele sunt securizate corespunzător înainte de a le părăsi.

Acesta este un memento pentru toți conducătorii auto să fie vigilenți și să urmeze toate procedurile de siguranță, pentru a evita situații similare care pot pune în pericol siguranța publică.