Acasă Social Accident mortal la Codlea! Una dintre mașinile implicate a intrat într-un stâlp...

Accident mortal la Codlea! Una dintre mașinile implicate a intrat într-un stâlp (FOTO)

0

Un accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada Bârsei din localitatea Codlea, respectiv la ieșirea din oraș spre Ghimbav, în care au fost implicate două autovehicule.

“La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și, la acest moment, se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul.

În dinamica accidentului, unul dintre autoturisme s-a oprit într-un stâlp de iluminat public.

Din nefericire, o persoană a decedat și alte două primesc îngrijiri medicale.

În acest moment traficul auto este blocat, urmând să fie reluat după finalizarea cercetării la fața locului și îndepărtarea vehiculelor”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.

Articolul precedentAnsamblul Folcloric “ Izvoarele Prejmerului ” participă la un festival internațional de muzică din Macedonia
Articolul următorFostul șef de la SPLT Brașov a vrut să iasă din pușcărie, dar magistrații au decis să rămână în arest
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.