Acasă Actualitate Accident între un tractor și un moped. Ambii șoferi băuseră și nu...

Accident între un tractor și un moped. Ambii șoferi băuseră și nu aveau permis de conducere

În data de 23 august, polițiștii brașoveni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, ce s-ar fi produs în localitatea Ticușul Vechi, județul Brașov.

În urma cercetărilor pe care polițiștii le-au efectuat la fața locului, aceștia au stabilit că atât conducătorul tractorului, un tânăr de 22 de ani, cât și conducătorul mopedului, un bărbat de 30 de ani, nu dețin permise de conducere.

De asemenea, rezultatele testărilor cu aparatul etilotest, făcute de polițiștii prezenți la locul accidentului, în urma căruia conducătorul de moped a suferit vătămări corporale, au arătat că cei doi conducători de vehicule aveau o alcoolemie peste limita legală.

Mai mult decât atât, vehiculele implicate în accidentul rutier nu se aflau înregistrate pentru a putea circula pe drumurile publice.

Pentru că tractorul împreună cu remorca pe care o tracta nu au fost identificate la locul accidentului, au fost efectuate verificări, în urma cărora polițiștii au stabilit că tractorul a părăsit locul accidentului, fiind mutat de către un bărbat, de 38 de ani, care, de asemenea, nu este posesor de permis de conducere.