Acasă Oameni faini la Brașov A studiat silvicultura la Universitatea Transilvania, apoi s-a întors în Costa Rica...

A studiat silvicultura la Universitatea Transilvania, apoi s-a întors în Costa Rica unde a deschis restaurantul „Brașov” (VIDEO,FOTO))

0

Un costarican care a studiat silvicultura la Universitatea Transilvania din Brașov și-a spus povestea în EXCLUSIVITATE la emisiunea ”Oameni faini la Brașov” realizată de Cristi Florea, o creație marca Transilvania365.

Este vorba despre Fausto Alfaro. Acesta a venit la Brașov în anii 80 tocmai din Costa Rica pentru a studia silvicultura. Acum lucrează în Ministerul Mediului din țara sa, dar a deschis și un restaurant numit ”Brașov”, după orașul pe care îl îndrăgește foarte mult. Ziua lucrează la minister, iar seara se duce la…Brașov.

Nu ratați emisiunea ”Oameni faini la Brașov”, de săptămâna viitoare, în care Fausto Alfaro va vorbi despre experiența sa în România, în special la Brașov, oraș unde și-a petrecut anii studenției. Cum a ajuns aici, ce a spus familia când a plecat, ce i-a plăcut și cum de i-a venit ideea să deschidă o discotecă la început și apoi un restaurant cu numele ”Brașov”. Mai multe detalii aflați în exclusivitate doar pe Transilvania365, la emisiunea ”Oameni faini la Brașov”.

YouTube video

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentRelaxare la Brașov! Somnic pe băncile din centrul orașului (FOTO)
Articolul următorAl doilea forum profesional dedicat antreprenorilor din domeniul turismului în Ținutul Secuiesc
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.