Acasă Social A primit un ordin din protecție după ce, în mod repetat, s-a...

A primit un ordin din protecție după ce, în mod repetat, s-a îmbătat și și-a bătut soția

Polițiștii au emis un ordin de protecție și efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

 

La data de 7 noiembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, au emis un ordin de protecție proivizoriu, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență domestică.

Astfel, polițiștii au pătruns în domiciliul persoanei vătămate și au intervenit pentru protecția acesteia, după ce, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, soțul se manifestă violent și își agresează soția în locuința pe care aceștia o dețineau.

În baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată, astfel că a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv.

În cazul expus, cercetările sunt continuate în dosarul penal, deschis sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.