Acasă Infractional A încercat să fure de la magazin ziua în amiaza mare

A încercat să fure de la magazin ziua în amiaza mare

0

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 06 septembrie 2022, în jurul orei 13.25, un bărbat, în vârstă de 45 ani, din județul Brașov, ar fi pătruns într-o societate comercială din municipiul Brașov, în timpul programului de funcționare, iar din interiorul acesteia ar fi sustras bunuri trecând de linia caselor de marcat, fără a achita contravaloarea acestora. Prejudiciul creat, în valoare de 500 lei a fost recuperat și restituit părții vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedentInvitație inedită pe Transfăgărășan din partea lui Dan Negru
Articolul următorVotul permis în România de la 16 ani