Acasă Social A furat electronice cât l-au încăput buzunarele

A furat electronice cât l-au încăput buzunarele

Poliția Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Poliția Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție a fost sesizată de către reprezentanții unei unități comerciale din municipiul Brașov cu privire la faptul că, din incinta magazinului, ar fi fost sustrase mai multe articole electronice, prejudiciul cauzat fiind aproximat la valoare totală de 6000 de lei.

Urmare a acestei sesizări, polițiștii au efectuat cercetări și investigații, care au condus la stabilirea modului de operare și la identificarea a două persoane bănuite de comiterea faptei, o femeie și un bărbat în vârstă de 21, respectiv 23 de ani.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost depistat și reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

De asemenea, după prezentarea acestuia, de către procuror, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele său a fost emis un mandat de arestare prevenitivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunili de “furt calificat”, aspecte cercetate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.