Acasă Social A devenit Primăria Brașov agent imobiliar? Ce au avut de zis consilierii...

A devenit Primăria Brașov agent imobiliar? Ce au avut de zis consilierii locali Alexandra Crivineanu și Ciprian Chiricheș (VIDEO)

0

Cei mai activi și vocali consilieri locali din Municipiul Brașov, Alexandra Crivineanu (PSD) și Ciprian Chiricheș (PNL), au prezentat în exclusivitate, la emisiunea „Oameni faini la Brașov”, problemele cu care se confruntă la nivel administrativ.

Întrebați de ce dorește Primăria Brașov să achiziționeze atâtea imobile și de ce nu se folosește de cele deja existente, consilierul local Alexandra Crivineanu a susținut că există o dorință exacerbată, a actualei administrații, de a face cât mai multe lucruri, motiv pentru care nici nu realizează nimic.

„Există un haos în ceea ce înseamnă această administrație (USR) și din dorința de a face cât mai multe lucruri, pe toate planurile, practic nu-i iese mai nimic.

Propune achiziția pentru creșe, grădinițe, într-adevăr de utilitate publică pentru brașoveni, însă i se pare că foarte multe lucruri nu stau perfect legal și iată că nu-i ies și cu siguranță nu-i vor ieși până la finele acestui mandat.”, a explicat Alexandra Crivineanu.

„Sunt două extreme. Una în care vindem imobile cu 723 de lei și, pe de altă parte, cumpărăm imobile la peste 1 milion de euro. (…) Nu trebuie să ne transformăm, ca primărie, într-o agenție imobiliară și să venim tot timpul cu alternative doar de dragul de a face ceva.”, a susținut consilierul local Ciprian Chiricheș(PNL).

YouTube video