Acasă Infractional A condus moped ul fără permis și fără a fi înmatriculat

A condus moped ul fără permis și fără a fi înmatriculat

0

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 29 august 2022, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 38 ani, care conducea un moped pe strada Fabricii, din localitatea Colonia Bod, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedent“Toamnă Muzicală în Biserica Fortificată din Orașul Ghimbav” între 2-4 septembrie
Articolul următorTrio buclucaș în Tărlungeni: au furat un aparat electronic pentru plăți facturi în care se aflau 3.035 lei