Acasă Infractional A băut și a intrat cu mașina în zid

A băut și a intrat cu mașina în zid

0

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 25 august 2022, în jurul orei 21,00, un bărbat care conducea un autoturism pe raza localității Roadeș din județul Brașov, a lovit zidul unui imobil, în urma impactului rezultând doar pagube materiale, fără victime.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedentCine îi ține în spate pe pensionarii din conducerea Companiei Apa care încasează mii de euro lunar?
Articolul următorStimulente de 200 000 euro pentru companiile industriale care dezvoltă proiecte pentru economia circulară