Acasă Actualitate A arătat Brașovul vreodată așa plin de gropi ca în ultimii doi...

A arătat Brașovul vreodată așa plin de gropi ca în ultimii doi ani? (FOTO)

0

Primarul ZERO al Brașovului nu este în stare să administreze orașul așa cum ar trebui. Sunt străzi care au gropi de luni bune, fără ca cineva să intervină să le astupe. Nu este vorba doar de o stradă, ci de foarte multe pe care, de-a lungul timpului, le-am tot dat ca exemple.

Actuala administrație USR condusă de Allen Coliban așteaptă ca brașovenii să sesizeze Primăria Brașov cu privire la gropile din oraș, în loc să se ocupe de acest lucru angajații instituției, cei plătiți din bani publici. Din acest motiv orașul arată dezastruos, ca după bombardament. Înainte, șefii din primărie se plimbau pe străzi pentru a vedea cu ochii lor cum arată, dacă e nevoie de intervenții. Acum, șeful primăriei se plimbă prin străinătate, pe la campionate de curling, iar pe străzi merge doar pentru a-și face poze pentru Facebook când se asfaltează vreo stradă.

Articolul precedentANOFM-Proiecte de aprox. 57 milioane de euro pentru angajarea tinerilor, dar și a persoanelor peste 45 de ani
Articolul următor7 blocuri din Victoria vor fi reabilitate prin PNRR
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.