CarmOlimp, jucător cu capital 100% românesc și peste trei decenii de activitate în industria alimentară, se repoziționează strategic printr-o soluție pentru persoanele fizice care vor să aibă o masă de Paști tradițională, completă, dar economisind 80% din timpul destinat pregătirii. Soluția este disponibil alte doar prin platforma Zizam.com, în Brașov și Mangalia.
“Masa de Paște nu ar trebui să fie un lux. Ceea ce livrăm este mai mult decât un produs – este o experiență completă, livrată eficient, fără compromisuri de calitate, într-un model economic eficient. Românii vor calitate, dar devin pragmatici și punctuali ”, (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)
CarmOlimp estimează o creștere cu 25% a comenzilor față de 2024, în special pe segmentul familiilor din zonele urbane, cu timp liber limitat și dorința de a păstra cel puțin o parte din tradiția românească.
Strategia CarmOlimp: soluția perfectă pentru sărbători liniștite
Compania propune un meniu complet gătit, livrat și optimizat pentru familii (4-6 persoane) la un preț de 649 lei – o alternativă la inflația din piața de retail și la efortul de a pregăti acasă întreaga masă festivă.
Oferta include preparate clasice – ciorbă de miel, drob, sarmale, friptură, pască – gătite în regim propriu, ambalate cu grijă și livrate în două zile fixe înainte de Paște (18-19 aprilie), direct la ușa clientului sau cu ridicare din locație.
„Investim în gătit, nu în ambalaje de lux. Nu vindem imagine, ci valoare reală, o soluție pentru clientul contemporan. Aceasta direcție pe care am implementat-o în iltimii ani se aliniază unui nou tip de consumator: informat, conectat, dar care pune preț pe tradițiile românești.”
Costul mesei de Paște în retail, estimat pentru 4-6 persoane, ajunge la un preț total de aproximativ 470 de lei. Carnea de miel costă anul acesta aproximativ 60 de lei pe kilogram, iar prepararea unui drob de miel, a sarmalelor si a ciorbei sunt estimate la un cost de 40 de lei, 30 de lei, respectiv 60 de lei, incluzand toate ingredientele. Această estimare nu include timpul și efortul necesar pentru prepararea mâncărurilor, costurile de transport sau eventualele pierderi din procesul de gătire.
CarmOlimp este o companie cu capital 100% românesc ce are o experiență de peste 30 de ani în industria de procesare și 30 în restaurante. Compania brașoveană deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită si este principalul furnizor de preparate proaspăt gătite, necongelate pentru industria horeca din România.