Acasă Actualitate 550 de sancțiuni în minivacanța de Sfânta Maria

550 de sancțiuni în minivacanța de Sfânta Maria

0

Zilele acestea, cu ocazia minivacanței de Adormirea Maicii Domnului, Poliția Brașov a asigurat siguranța și ordinea publică. În urma cadrul activităților desfășurate de aproximativ 300 de polițiști, au fost aplicate 550 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 271 000 de lei.

Aceștia au desfășurat activități pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte ilegale, precum și pentru tragerea la răspundere penală a persoanelor care încalcă legea. Polițiștii au depistat și au luat măsuril legale față de persoanele care tulburau liniștea publică sau care erau violente.

Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități de informare a conducătorilor auto în condițiile unui trafic aglomerat, dar au procedat și la sancționarea celor care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

„Au fost reținute, în vederea suspendării, 61 permise de conducere, dintre acestea 25 pentru încălcarea regimului de viteză, 18 pentru consum de alcool și 2 pentru consum de substanțe psihoactive. Totodată, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.”, a transmi IPJ Brașov.

Articolul precedentDatorii imense ale firmelor unde statul este acționar. Noi biruri pentru micii afaceriști, dar ”căpușele” de la stat scapă!
Articolul următorApel umanitar! Preotul Ioan Florin Bășa din Vulcan are nevoie de ajutorul nostru