Acasă Primar de Brașov 5000 de lei pentru elevul din Săcele care a obținut premiul I...

5000 de lei pentru elevul din Săcele care a obținut premiul I la ”Juvenes Translatores”

0
Performanța școlară răsplătită la Săcele! Primarul a inițiat un proiect de hotărâre pentru a-i premia atât pe cei doi elevi săceleni care au participat la concursul interanțional de traduceri ”Juvenes Translatores”, cât și pe doamnele profesoare care i-au coordonat pe cei doi elevi.
Așa cum am promis, pentru ședința Consiliului Local Săcele de ieri, am inițiat un proiect de hotărâre pentru a premia performanța școlară a elevilor și profesorilor de la Liceul Teoretic George Moroianu obținută în cadrul concursului internațional ,,Juvenes Translatores” organizat de Comisia Europeană.
Astfel, elevul Solga David, care a obținut locul 1, va fi premiat cu suma de 5000, iar profesoara acestuia, doamna Elena Bucurenciu va fi premiată cu suma de 2000 lei. Eleva Lorena Moroianu care a obținut mențiune specială va fi premiată cu suma de 2000 lei, iar profesoara acesteia, doamna Gabriela Goicea va fi premiată cu suma de 1000 lei.
Prin aceste demersuri, dorim să răsplătim performanța școlară, dar și să îi ambiționăm pe cât mai mulți elevi să obțină rezultate deosebite.
Festivitatea de premiere a celor menționați, va avea loc în date 25 mai în cadrul Zilelor Liceului George Moroianu.” a transmis edilul din Săcele.