Acasă Actualitate 50 de producători vor fi prezenți la Târgul de Crăciun de anul...

50 de producători vor fi prezenți la Târgul de Crăciun de anul acesta

0

Începând cu 30 noiembrie, Târgul de Crăciun din Piața Sfatului se va deschide oficial, așteptând brașovenii și turiștii într-un număr cât mai mare. Pentru că fiecare ediție a Târgului de Crăciun s-a dovedit a avea mai mult succes de la an, la an, administrația locală s-a gândit la un nou mod de organizare, tocmai pentru a facilita accesul unui număr cât mai mare de vizitatori.

Astfel, târgul din acest an a fost gândit pe zone, întocmai pentru a asigura un acces facil la căsuțele din cadrul târgului și o vizibilitate cât mai mare pentru toți comercianții:

  • zona pentru producătorii din sfera de produse alimentare și agro-alimentare, cu 13 căsuțe;
  • zona cu produse meșteșugărești și artizanale, care va avea 17 căsuțe;
  • zona cu produse alimentare preparate la fața locului: 12 căsuțe;
  • zona pentru comercianții de produse alimentare și nealimentare, cu 8 căsuțe.

De asemenea, în Piața Sf. Ioan, unde va fi și patinoarul, vor fi amplasate 5 rulote food-truck.

,,Și anul acesta Târgul de Crăciun le oferă turiștilor și brașovenilor, nu doar produse, ci experiențe, mai ales că, de la an la an, tot mai mulți producători și meșteșugari vor să participe la acest târg, anul acesta înregistrându-se 105 solicitări. De la gustul plăcintelor calde, al jumărilor, cârnaților și caltaboșilor așa cum se fac în zona noastră, la șosete și mănuși de lână împletită și haine din lână împâslită, toate acestea vă așteaptă în Piața Sfatului, din 30 noiembrie. Vom avea și turtă dulce, ceai cald, vin fiert, țuică fiartă, sucuri naturale, castane coapte, langoș și plăcinte, dar și decorațiuni și ornamente de Crăciun. Cei care vor să cunoască Brașovul, în principal, prin ceea ce producem noi, îi așteptăm în Piața Sfatului, din 30 noiembrie și până în 7 ianuarie la Târgul de Crăciun”, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.

Vă reamintim că deschiderea oficială a Târgului de Crăciun și aprinderea luminițelor va avea loc în data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

 

 

Articolul precedentCât costă un meniu la cantina studențească Memo?
Articolul următorCum se vor acorda ajutoarele pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece 2023-2024