Acasă Social 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19170 de lei, aplicate...

49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19170 de lei, aplicate de polițiștii brașoveni la sfârșitul săptămânii trecute

0

În perioada 12 aprilie- 13 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov  au desfășurat mai multe activități, care au avut ca scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și a patrimoniului, pentru combaterea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere, dar și pentru combaterea migrației ilegale.

 

În perioada 12 aprilie – 13 aprilie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au desfășurat activități complexe în vederea identificării și sancționării abaterilor de la normele legale, în special pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și a patrimoniului, pentru combaterea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere, dar și pentru combaterea migrației ilegale. Totodată, acțiunile au vizat și identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură în orice mod liniștea publică.

La activități au participat 29 de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov, 2 polițiști locali din cadrul Poliției Locale Brașov și un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

În timpul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 159 de persoane și au fost verificate 112 autovehicule, iar în funcție de indiciile sesizate de polițiști, unii dintre șoferi au fost testați din punct de vedere al consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Rezultatul activităților s-a concretizat prin aplicarea a 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19170 de lei.

De asemenea, în urma activităților, polițiștii au ridicat, în vederea suspendării, 3 permise de conducere.