Acasă Social 4 minori au jefuit un bărbat în stația de autobuz „Patria”

4 minori au jefuit un bărbat în stația de autobuz „Patria”

În această noapte, pe timpul misiunii de menținere a ordinii publice, patrula de jandarmi aflată în serviciu a fost informată de către dispeceratul colegilor polițiști, de faptul că un bărbat semnalează că în stația de autobuz „Patria” din municipiul Brașov i-a fost sustras telefonul, dar și o sumă de bani de aproximativ 2000 lei.

Jandarmii s-au deplasat de urgență în zona indicată și în baza semnalmentelor primite de la bărbat, au început căutările în vederea identificării presupușilor făptuitori.

În aproximativ 30 de minute și la o distanță de aproximativ 3 km, în apropierea unei benzinării din zona Gării Brașov, colegii noștri au observat un grup de patru persoane care corespundeau descrierii și a căror prezență acolo nu se justifica la acea oră.

În urma discuțiilor avute și a obiectelor găsite asupra acestora, au rezultat indicii temeinice că aceștia sunt autorii furtului, fiind întocmite documentele în vederea continuării cercetărilor de către organele competente.

Efective sporite ale inspectoratului nostru sunt prezente în această perioadă în toate zonele, pentru a preîntâmpina și pentru a descuraja producerea oricăror fapte antisociale.