Acasă Social 4 bărbați reținuți pentru tâlhărie

4 bărbați reținuți pentru tâlhărie

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele suspectate de comiterea faptei, în stare de reținere, după ce au agresat alte persoane și le-au sustras un animal.

 La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Zărnești au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona străzii Deal, din orașul Zărnești, ar fi avut loc o tâlhărie.

Că urmare a sesizării, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora a rezultat faptul că, la data menționată, în urma unei înțelegeri prealabile, 3 bărbați ar fi convenit să se întâlnească cu alte persoane, în scopul efectuării unui schimb de animale. La locul întâlnirii s-ar fi prezentat în fapt patru persoane, care, prin utilizarea forței, ar fi agresat persoanele vătămate și și-ar fi însușit un animal aparținând victimelor.

La scurt timp, polițiștii au identificat și depistat persoanele suspectate, iar în baza probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbați au fost reținuți și introduși în Centru de Reținere și Arest al I.P.J. Brașov.

În cauză, a fost întomit un dosar penal pentru șăvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.