Acasă Actualitate 36 de percheziții în județul Brașov la persoane bănuite de fapte de...

36 de percheziții în județul Brașov la persoane bănuite de fapte de corupție

0

Astăzi, 26 mai, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 36 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care sunt cercetate fapte de corupție.

Perchezițiile au loc în județul Brașov, la domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.

În urma activităților procedurale desfășurate, vor fi identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, ce urmează a fi administrate ca probatoriu pentru stabilirea stării de fapt.

Vor fi puse în aplicare 37 de mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităților de parchet și poliție, în vederea audierii.

La activități participă, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Brașov.

Articolul precedentÎn județul Brașov sunt oficial 5410 șomeri. Cei mai mulți sunt în Ormeniş, Şoarş, Ticușu, Lisa, Ungra, Racoș și Comana
Articolul următorBRAȘOV: Pe locul 4 în țară ca număr de angajați, dar pe locul 7 la salarii
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.