Acasă Local 35 de subofițeri au depus jurământul militar la sediul ISU Brașov

35 de subofițeri au depus jurământul militar la sediul ISU Brașov

0
Ieri, 25 ianuarie, 35 de subofiteri care au promovat concursul de încadrare din sursă externă, au depus Jurământul militar la sediul ISU Brasov.
„La acest important eveniment au luat parte subprefecțul judetului Brasov, doamna Izabella Agnes Ambrus și vicepreședintele Consiliului Judetean Brasov, domnul Șerban Tudorică.
Depunerea jurământului este un moment unic din viaţa militarilor, legământul solemn de a merge până la sacrificiul suprem pentru ţară.
Evenimentul este nu doar de o simbolistică aparte, dar şi o certificare a unui început de carieră, a unui drum nou în viaţă.
Astfel, încărcătura unui astfel de moment, unic în viaţa oricăruia prin specificul său, va face parte de-acum înainte din bagajul de amintiri personale ale fiecăruia dintre cei care au depus astazi juramantul.
Depunerea jurământului militar este un act individual, un act de conștiință cu înalte semnificații patriotice și civice prin care tinerii aceștia au dobândit pe deplin statutul de militar profesionist, de apărător al țării și al valorilor acesteia.
Urăm celegilor care au depus astăzi Jurământul militar o carieră frumoasă şi o viaţă onorantă în uniforma militară!”
Sursa: Facebook ISU Brasov