Acasă Social 130 de studenți legitimați și 52 de autovehicule verificate în cadrul unor...

130 de studenți legitimați și 52 de autovehicule verificate în cadrul unor acțiuni de prevenire desfășurate de polițiștii brașoveni

0

La data de 06 martie a.c. Poliția Municipiului Brașov u desfășurat mai multe acțiuni pe raza municipiului, activități care au avut drept scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat în rândul comunității studențești brașovene.

 

În contextul dezvoltării comunității studențești brașovene, pentru că ne dorim creșterea gradului de siguranță a studețiilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov, au desfășurat activități în vederea identificării și sancționării abaterilor de la normele legale, în special pentru pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri în incinta şi în proximitatea campusurilor universitare, dar și pentru depistarea și sancționarea persoanelor care încălcă normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și pentru verificarea modului de respectare, de către conducătorii auto, a prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Activitățile au fost întreprinse în municipiul Brașov, în zona Complexului Studențesc Colina Universității și a Complexului Studențesc Memo, precum și în zonele adiacente centrelor, respectiv strada Lungă, strada Sitei și strada Mihai Viteazu, din municipiul Brașov.

La activități au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Biroul pentru Centrul Universitar, Biroul Rutier și polițiști din cadrul secților de poliție de pe raza municipiului. În timpul acțiunilor au fost legitimate peste 130 de persoane și au fost verificate peste 52 de autovehicule, iar abaterile constatate au fost sancționate de polițiști, conform prevederilor legale.

Acțiunile vor continua în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică!