Zonele aglomerate din Brașov luate la puricat de jandarmi, polițiști, reprezentanți ai DSP, DSV și ITM

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, care provoacă boala COVID-19, începând din această seară, efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Poliției Locale, Poliției Transporturi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică Brașov, precum și de la alte autorități cu competențe în urmărirea respectării regulilor de protecție sanitară, vor verifica gradul de conformare la măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, se vor desfășura activități de verificare cu efective mărite în zonele aglomerate – centre comerciale, piețe, târguri, precum și la terase și cluburi în aer liber.
Totodată, printre prioritățile echipelor de verificare va fi și transportul intern și internațional de persoane, atât rutier, cât și feroviar.

Pentru îndeplinirea misiunilor, în următoarele două săptamâni se vor suplimenta efectivele și mijloacele tehnice din teren.

De asemenea, pentru a putea interveni rapid, se va înființa o linie TelVerde -0800800165 la care cetățenii vor putea sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară. Numărul de telefon va deveni operațional începând cu data de 04 iulie a.c., ora 00,00.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: