Ziua Porților Deschise la Complexul de Servicii Sociale Brașov

Marți, 20 martie 2018, în intervalul orar 09.00-15.00, Direcția de Servicii Sociale Brașov organizează ,,Ziua Porților Deschise” la sediul din str. Gladiolelor, nr. 4.

 

Brașovenii interesați sunt așteptați să ne viziteze și să cunoască serviciile sociale furnizate de către Direcția de Servicii Sociale Brașov beneficiarilor noștri, să cunoască personalul de specialitate și să afle informații despre rolul și importanța serviciilor sociale în comunitate. Evenimentul se află la a doua ediție și se desfășoară pentru a marca Ziua Mondială a Asistenței Sociale.

 

Oficial, Ziua Mondială a Asistenței Sociale este sărbătorită în fiecare an în a treia zi de marți din luna martie și are o temă stabilită pentru doi ani. Pentru perioada 2017-2018 tema este Promovarea sustenabilității dezvoltării comunității și a mediului. Asistența socială este legată direct de dezvoltarea economică și socială, iar fără asistență socială nu poate fi vorba de dezvoltare sustenabilă a comunității și a mediului.

 

Vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților locale, ai Protopopiatului Brașov, ONG-uri din municipiul Brașov, studenți ai Universității Transilvania, beneficiari ai serviciilor Direcției de Servicii Sociale. Personalul de specialitate  va sta la dispoziția vizitatorilor pentru a oferi informații.

 

Menționăm că Direcția de Servicii Sociale Brașov furnizează servicii sociale persoanelor defavorizate fie că este vorba de copii, persoane cu dizabilități, persoane vârstnice, persoane fără adăpost sau alte categorii de persoane aflate în situații de risc social.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: