„Zilele orașului Râșnov” și „Festivalul Național Ecvestru” au loc între 10-12 septembrie

În perioada 10-12 septembrie sunteți așteptați la „Zilele orașului Râșnov” și la „Festivalul Național Ecvestru”, evenimente de tradiție în orașul de la poalele Cetății. Evenimentul va avea loc pe Valea Cetății!

Sărbătoarea va începe vineri, 10 septembrie, orele 16.00, cu parada oraşului, susținută de fanfară, apoi vor urma programe artistice, recitaluri de muzică folk și muzică DJ.

Sâmbătă, 11 septembrie , la orele 14.00, va avea loc, pe Valea Cetăţii, concursul de frumusețe din cadrul Festivalului Ecvestru.

De la 17:00 , vor urma recitaluri de muzică ușoară și folk, iar de la 20:15 este programat recitalul extraordinar PROCONSUL – Live Band. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Duminică, 12 septembrie, de la orele 11:00 va continua Festivalul Ecvestru cu un concurs de tracţiune. Ulterior, de la orele 17:00, vor urca pe scenă membrii Ansamblului Folcloric MUGURELUL din Râșnov.

De la orele 18:00 vor avea loc mult așteptatele recitaluri susținute de artiștii: Lăcătuș Cătălin, Ioana Bozga și Ionuț Langa.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: